سازمان استخدامی: اولویت دورکاری با کارمندان دارای بیماری زمینه‌ای و بانوان باردار است

کارکنانی که شرح وظایف‌ آنها قابلیت انجام دورکاری دارد، می‌توانند با نظر مدیر دستگاه، وظایف خود را از طریق منزل پیگیری و انجام دهند. اولویت دورکاری با افراد آسیب پذیر و دارای بیماری زمینه‌ای و بانوان باردار و دارای فرزند خردسال است.

کارکنانی که شرح وظایف‌ آنها قابلیت انجام دورکاری دارد، می‌توانند با نظر مدیر دستگاه، وظایف خود را از طریق منزل پیگیری و انجام دهند. اولویت دورکاری با افراد آسیب پذیر و دارای بیماری زمینه‌ای و بانوان باردار و دارای فرزند خردسال است.

 معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام کرد: کارمندان دستگاه‌های اجرایی در تهران روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه چهارم و پنجم آذر با نظر مدیر آن دستگاه به صورت دورکاری فعالیت می‌کنند.
به گزارش ایرنا سازمان اداری و استخدامی کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، کارمندان دستگاه‌های اجرایی ملی و استانی مستقر در تهران در صورت امکان انجام وظایف و مأموریت‌های محوله به‌صورت دورکاری، با تأیید عالی‌ترین مقام دستگاه مربوط می‌توانند در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه دورکار شوند.
ذبیح‌الله سلمانی معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشورخاطرنشان کرد: کارکنانی که شرح وظایف‌ آنها قابلیت انجام دورکاری دارد، می‌توانند با نظر مدیر دستگاه، وظایف خود را از طریق منزل پیگیری و انجام دهند. اولویت دورکاری با افراد آسیب پذیر و دارای بیماری زمینه‌ای و بانوان باردار و دارای فرزند خردسال است.
وی افزود: تمام دستگاه‌ها موظفند در اجرای این تصمیم، حفظ کیفیت خدمت‌رسانی به مردم را در اولویت قرار دهند. واحدهای عملیاتی و خدمات‌رسان از این مصوبه مستثنی بوده و طبق روال عادی ارائه خدمت خواهند کرد. همچنین در سایر دستگاه‌ها نیز شرط دورکاری، عدم ایجاد اختلال در روند خدمت‌رسانی است.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک