قدیری ابیانه: برخی دولتی‌ها واقع‌گرا نیستند

کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آمریکا با مذاکره دست از دشمنی برنمی‌دارد،‌ مصدق نیز با همین خیال خام سقوط و ملت را دچار دیکتاتوری پهلوی دوم کرد. متاسفانه برخی مسئولان کنونی دولت هم واقع‌گرا نیستند.

عصرخبر به نقل از فارس:  رهبر معظم انقلاب در نیمه نخست سال، با ایجاد فضای جدید در سیاست‌ خارجی و در دوران پسابرجام، مجموعاً بیش از 70 بار از واژه «نفوذ» استفاده و همواره تاکید کردند مذاکره وسیله‌ای برای «نفوذ» است.
ایشان در 26 مرداد سال‌جاری در دیدار با اعضای مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام و اتحادیه‌ رادیو و تلویزیون‌های اسلامی به طرح‌های دشمن برای مقابله با ایران اشاره می‌کنند و می‌فرمایند: «نقشه‌ی دوّم دشمن نفوذ است؛ می‌خواهند در کشورهای اسلامی و در کشورهای این منطقه، یک نفوذی به‌وجود بیاورند که تا ده‌ها سال ادامه داشته باشد. امروز آمریکا آبروی گذشته را در این منطقه ندارد…»
رهبر معظم انقلاب همچنین در هجدهم شهریور سال‌جاری در دیدار با اقشار مختلف مردم از دشمنی آشکار آمریکا گفتند و افزودند: «آمریکا دشمنی خودش را پنهان هم نمی‌کند. بله، تقسیم وظایف می‌کنند؛ یکی لبخند می‌زند، یکی مصوّبه علیه جمهوری اسلامی تهیّه می‌کند و دنبال می‌کند؛ این به‌ نحوی تقسیم وظایف است. دنبال چیزی به نام مذاکره‌ با ایرانند؛ [امّا] مذاکره بهانه است، مذاکره وسیله برای نفوذ است…»
فرمانده کل قوا همچنین در دیدار با فرماندهان، کارکنان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و خانواده‌های آنان بار دیگر از نفوذ دشمن بیم می‌دهند و می‌فرمایند: «دشمن متجاوزِ بالطّبع است؛ طبیعت جهان‌خواران تجاوز است، جلو آمدن است، تصرّف است، پنجه انداختن است، طبیعت اینها است؛ اگر خاک‌ریز شما قابل نفوذ باشد، نفوذ می‌کند؛ باید جوری حرکت کنید که او احساس کند نمی‌تواند نفوذ کند… مذاکره‌ با اینها یعنی راه را باز کردن برای اینکه بتوانند، هم در زمینه‌ اقتصادی، هم در زمینه‌ فرهنگی، هم در زمینه‌های سیاسی و امنیّتیِ کشور نفوذ کنند»
بر همین اساس و باتوجه به تلاش‌ها برای عادی‌سازی رابطه با آمریکا از سوی برخی جریانات، خبرگزاری فارس در سلسله گفت‌و‌گوهایی با کارشناسان سیاسی و بین‌الملل به بررسی ابعاد «مذاکره با آمریکا و پیامدهای آن» پرداخت.
آنچه در ادامه می‌آید مشروح گفت‌و‌گوی با محمد حسن قدیری ابیانه کارشناس مسائل بین‌الملل در این باره است:

محمد حسن قدیری ابیانه کارشناس مسائل بین‌الملل با اشاره به ابعاد ممنوعیت مذاکره با آمریکا اظهار داشت: منع مذاکره با آمریکا در همه امور به جز مذاکرات مربوط به توافق با 5+1 و مساله هسته‌ای قطعی است و تیم مذاکره‌کننده ایرانی تنها مجاز است با هیات آمریکایی فقط در بحث هسته‌ای مذاکره کند؛ دلیل آن نیز مشخص است، آمریکایی‌ها برای خود منافعی در منطقه و جهان اسلام در نظر دارند که نامشروع و با منافع مشروع ایران و جهان اسلام در تضاد است.
قدیری ابیانه با بیان اینکه در مذاکره با آمریکا هیچ موضوع نامشخصی وجود ندارد که بخواهیم در مذاکره آن را روشن کنیم، تصریح کرد: آمریکا به عنوان کشوری که از رژیم صهیونیستی و کشتار فلسطینی‌ها حمایت می‌کند و نیروهای مقاومت را تروریست می‌نامد و در عین حال به دنبال سرنگونی حکومت مشروع اسد، نابودی حزب الله و تجزیه عراق است، در جهان شناخته می‌شود.
*تجزیه ایران جز اهداف قطعی و از منافع استراتژیک آمریکاست
این کارشناس مسائل بین‌الملل با تاکید بر اینکه تجزیه ایران جز اهداف قطعی و از منافع استراتژیک آمریکاست، گفت: آمریکا با مذاکره، مصافحه و لبخند دست از اهداف شوم خود برنمی‌دارد چراکه باقی ماندن آمریکا در موضع قدرت، مشروط به اعمال این سیاست‌هاست که البته شکست هم خورده و جهان در حال تغییر است.
وی ادامه داد: قطب بزرگ اسلامی با رهبری ایران اسلامی و با هدایت شخص رهبری در حال پیشروی است و با وجود فراز و فرود‌های موجود، تمدن بزرگ اسلامی در حال شکل‌گیری است از این رو هیچ فایده‌ای برای مذاکره با آمریکا متصور نیست؛ آمریکا سعی دارد حتی از مذاکره برای ضربه به ما استفاده کند همانطور که در مذاکره با ایران، آمریکا توانست از فرصت استفاده کند و رهبری هم به آن اشاره کردند.
قدیری ابیانه با اشاره به پیامدهای مذاکره با آمریکا تصریح کرد: آمریکا تلاش می‌کند حتی این مذاکرات را از موضع نیاز ایران به مذاکره  تبلیغ کند و این پیام را بدهد که ایران از سر نیاز وارد مذاکرات شد و وقتی ایران انقلابی تن به مذاکره داده است، دیگران هم باید حساب کار خود را بکنند؛ البته این تبلیغات با مواضع قاطع رهبر انقلاب خنثی شده است.
این کارشناس مسائل بین‌الملل با تاکید بر اینکه غربی‌ها می‌دانند ایران با قدرت نظامی، حضور رهبری و مقاومت ملتش، از موضع ضعف با آمریکا برخورد نمی‌کند هرچند برخی مسئولان این اقتدار را حفظ نمی‌کنند اما رهبری با صلابت از مواضع ملت دفاع می‌کنند. 
وی ادامه داد: ما قرار است بر سر چه موضوعاتی با آمریکا مذاکره کنیم؟ آیا ما و آمریکا بر سر مبارزه با داعش موضع مشترکی داریم؟ در حالی که داعش را خود آمریکا ایجاد کرده است؛‌متاسفانه برخی فکر می کنند با مذاکره آمریکا دست از دشمنی بر می‌دارد حتی از مصدق هم درس نگرفتند و همین خام خیالی باعث سرنگونی مصدق در کودتا و گرفتاری ایران به دیکتاتوری محمدرضا پهلوی‌ شد؛ خام خیالی مصدق در برخی مسئولان فعلی دولت هم وجود دارد.
*ایران با اسرائیل و آمریکا مذاکره نخواهد کرد
قدیری ابیانه با تاکید بر اینکه ما همانطور که با اسرائیل مذاکره نمی‌کنیم چون ماهیت آن را می‌شناسیم با آمریکا نیز مذاکره نخواهیم کرد، افزود: اوباما نیز در دشمنی با ایران تفاوتی با دیگران ندارد.
این کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه برخی مسئولان قدرت مقاومت و دشمن شناسی انقلاب را دچار خدشه کرده‌اند و  غرب‌زده هستند، گفت: اعتماد آنها نسبت به توانایی ملت و کشور پایین است و قدرت دشمن را زیاد فرض می‌کنند و در عین حال می‌گویند ما سایه جنگ را از سر کشور دور کرده‌ایم در حالی که خود آمریکا می‌گوید ما توان ایجاد جنگ جدیدی را نداشته‌ایم.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک