صدای بازنشستگان در شورای راهبردی تهران تامين اجتماي غرب تهران؛ درمان و معیشت در اولویت

همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، جلسه شورای راهبردی شرکای اجتماعی استان تهران با حضور روسای تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی؛ مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی و مدیران کل بیمه‌ای و درمانی تامین اجتماعی استان تهران به میزبانی اداره کل غرب تهران برگزار شد.

به گزارش عصر خبر، مدیرکل تامین اجتماعی غرب تهران گفت: تعامل مستمر و سازنده سازمان تأمین اجتماعی و تشکل‌های شرکای اجتماعی موجب برکات و نتایج فراوانی برای جامعه تحت پوشش تامین اجتماعی است و بازگشت بانک رفاه کارگران به مجموعه تامین اجتماعی یکی از نتایج همکاری و تعامل سازنده در این مجموعه بزرگ محسوب می‌شود.

دکتر محسن ریاضی در جلسه شورای راهبردی استان تهران با تبریک فرارسیدن اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، اظهار داشت: جلسات شورای راهبردی شرکای اجتماعی استان تهران را از ابتدای سال در هر فصل برگزار کردیم و از همراهی و حضور مستمر و ارزشمند روسای محترم تشکل‌ها که در این جلسات حضور موثری دارند، تشکر می‌کنیم.

دکتر ریاضی با بیان اینکه بیشترین خدمات تامین اجتماعی در دو بخش بیمه‌ای و درمانی و همچنین بالاترین وصول منابع بیمه‌ای کشور در استان تهران انجام می‌شود، افزود: در زمینه تعامل با شرکای اجتماعی نیز در استان تهران با برگزاری جلسات منظم و حضور مستمر نمایندگان محترم تشکل‌ها در جلسات شورا و سایر برنامه‌های تعاملی، آموزشی و فرهنگی شاهد شکل‌گیری ارتباطی بسیار خوب و سازنده هستیم و نتیجه این همکاری در بهبود خدمت‌رسانی و شنیدن صدای جامعه تحت‌پوشش بسیار موثر است.

 

مدیرکل تامین اجتماعی غرب تهران جلسات آموزشی قوانین و مقررات تامین اجتماعی را از اقدامات مهم تعاملی این اداره کل برشمرد و گفت: این جلسات به صورت منظم در تمامی شعب تابعه اداره کل غرب تهران برگزار می‌شود و در هر شعبه رابطین بیمه‌ای شرکتهای محدوده فعالیت و همچنین نمایندگان تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی در جلسه حاضر می‌شوند و متناسب با سوالات و مطالبات مطرح شده از سوی نمایندگان شرکتها، مباحث مربوط به قوانین و مقررات تامین اجتماعی و رویه‌های اجرایی سازمان تشریح می‌شود. ما از ابتدای سال آینده با آسیب شناسی جلساتی که سال جاری برگزار شد، سعی می‌کنیم که جلسات موثرتری داشته باشیم و از نظرات و پیشنهادات تشکل‌ها نیز برای بهبود این جلسات استقبال می‌کنیم.

دکتر ریاضی از همراهی و حمایت‌های مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی در زمینه برگزاری جلسات شورای راهبردی و سایر برنامه‌های فرهنگی اجتماعی بویژه در زمینه تعامل مستمر با شرکای اجتماعی تشکر کرد.

دکتر اصغر حسن‌پور، مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی گفت: جلسات شورای راهبردی شرکای اجتماعی یکی از برنامه‌های موفق حوزه فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی است که در همه استانها برگزار می‌شود در ۹ ماهه اول سال ۱۱۳ جلسه در کل کشور داشته‌ایم که در این جلسات ۵۳۵ مسئله مورد بررسی قرار گرفته و بیشتر مسائل در چارچوب مقررات و اختیارات مدیران استانی به نتیجه رسیده است.

 

دکتر حسن پور ادامه داد: مسائل مربوط به مشاغل سخت و زیان آور، فضای فیزیکی و ساختمان‌های مراکز درمانی، آموزش شرکای اجتماعی، بیمه تکمیلی بازنشستگان و ساماندهی بیمه کارگران ساختمانی بیشترین فراوانی را در مسائل مطرح شده در جلسات شورای راهبردی دارد که عمدتا در استانها بررسی و رفع شده است و در مواردی که نیاز به پیگیری و اقدامی در ستاد سازمان باشد، نیز اقدام خواهد شد.

دکتر حسن‌پور شناسایی و رفع چالش‌ها و مشکلات جامعه را هدف اصلی تمامی جلسات و فعالیت‌های تعاملی سازمان تأمین اجتماعی برشمرد و اظهار داشت: تعامل خوبی در استانها با شرکا در حال انجام است که باید گسترش یابد و ثمرات خوبی برای سازمان دارد. شرکای اجتماعی با نهادهای تصمیم گیری کشور در ارتباط هستند و تاثیرگذار هستند و ما در موضوع بازگشت بانک رفاه به سازمان تأمین اجتماعی شاهد به نتیجه رسیدن همراهی‌ها و هماهنگی‌های مجموعه سازمان تأمین اجتماعی و شرکای اجتماعی این سازمان هستیم.

 

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی گفت: در سطح ستادی سازمان تأمین اجتماعی نیز همراهی و تعامل مستمر با تشکل‌ها به بهترین نحو در حال انجام است و مدیرعامل محترم سازمان و سایر مدیران سازمانی در تمامی برنامه‌ها و تصمیم‌گیری‌ها از نظرات شرکای اجتماعی سازمان استفاده می‌کنند. امیدواریم با تعامل مستمر و سازنده سازمان و تشکل‌های شرکای اجتماعی شاهد پیشرفت و اعتلای سازمان و ارتقاء مستمر خدمات به جامعه تحت پوشش باشیم.

علی اصغر بیات، رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی استان تهران گفت: در سال جاری جلسات شورای راهبردی به صورت منظم و مستمر برگزار شد و از مدیرکل غرب تهران بابت پیگیری و برگزاری منظم این جلسات تشکر می‌کنیم. ما هرجا که نیاز باشد برای ارتقاء خدمات تامین اجتماعی و رفع مشکلات بازنشستگان در کنار سازمان هستیم و رفع مسائل و مشکلات بازنشستگان را پیگیری می‌کنیم. در تشکل‌های بازنشستگی هر جا که موضوعی در باره تامین اجتماعی مطرح شود ما آمادگی داریم که از سازمان دفاع کنیم.

بیات بازگشت بانک رفاه به سازمان تامین اجتماعی از نتایج تعامل مستمر و سازنده تشکلها با سازمان دانست و گفت: از مدیرعامل و وزیر محترم و همچنین مدیرعامل محترم بانک رفاه برای بازگشت بانک رفاه به عنوان یکی از سرمایه‌های مهم کارگران و بازنشستگان به سازمان تأمین اجتماعی قدردانی می‌کنیم.

رئیس کانون بازنشستگان استان تهران مشکل معیشت و عدم تناسب مستمری با هزینه زندگی را مهمترین مشکل بازنشستگان دانست و گفت: انتطار اصلی ما از سازمان تامین اجتماعی این است که برای افزایش حقوق بازنشستگان و بهبود معیشت این عزیزان اقدام شود. منابع عمومی کشور باید برای استفاده بازنشستگان و توسعه خدمات تامین اجتماعی مورد استفاده قرار گیرد.

محمدرضا فرضعلیان، عضو کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران گفت: در جلسات تعاملی که توسط اداره کل غرب تهران برگزار می‌شود، مسائل و مشکلات شرکت‌ها و کارگران مستقیما از سوی رابطین بیمه‌ای مطرح می‌شود و ما از پیگیری مدیران استانی تشکر می‌کنیم.

وی با اشاره به فرارسیدن ماه پایانی سال و تراکم کاری شعب بابت درخواست‌های بازنشستگی کارگران، گفت: همکاران واحدهای مستمری شعب در حال تلاش هستند و امیدواریم در ماه‌های پایانی سال که با تراکم کاری مواجه هستند، شاهد توجه بیشتر مدیران استانی و روسای شعب به واحد مستمری‌ها باشیم تا درخواست‌های بازنشستگی به سرعت رسیدگی و حقوق بازنشستگان برقرار شود.

پرویز احمدی پنجکی، رئیس کانون بازنشستگان شمیرانات گفت: بیشترین مشکلات بازنشستگان در حوزه درمان است و انتطار داریم که خدمات درمانی مناسب‌تری ارائه شود و بخشی از سرانه درمان که در درمان دولتی هزینه می‌شود، به تامین اجتماعی اختصاص یابد و پزشکان متخصص و کادر درمانی در بیمارستانهای تامین اجتماعی نیز به کار گرفته شوند.

وی افزود: ساختمان جدید بیمارستان شهید فیاض بخش که به تازگی افتتاح شده است با وجود دستگاهها و تجهیزات پیشرفته نیازمند تامین نیروی انسانی متخصص است که امیدواریم هرچه زودتر با تامین نیروی تخصصی شاهد استفاده بیشتر از این بیمارستان برای خدمت رسانی به جامعه کارگران و بازنشستگان باشیم.

علی‌اکبر عیوضی، عضو هیات مدیره کانون بازنشستگان تهران نیز در این جلسه گفت: با توجه به شروع قرار داد جدید بیمه تکمیلی بازنشستگان از این ماه انتطار داریم که شعب همکاری بیشتری با بازنشستگان داشته باشند. در مواردی از زن و شوهری که هر دو بازنشسته و مستمری بگیر اصلی هستند، همزمان حق بیمه کسر شده که جا دارد شعب محترم رسیدگی بیشتری داشته باشند و اینگونه مشکلات را در اسرع وقت برطرف کنند.

 

وی درباره وضعیت فعلی بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان‌آور گفت: قانون مشاغل سخن و زیان‌آور قانونی درست و مترقی است اما به درستی اجرا نمی‌شود. هدف از اجرای این قانون رفع مشکلات کارگاهها است و باید این قانون موجب رفع مشکلات کارگاه‌ها، ایمن‌سازی محیط کار و کاهش مشاغل سخت و زیان‌آور باشد.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک