المیادین: نشست امروز ایران و آمریکا صرفا به کلیات دستور کار مذاکرات میپردازد
احتمال دارد امروز بیانیهای مشترک میان تهران و واشنگتن در خصوص تعهد به ادامه مذاکرات و اجتناب از اقدام نظامی صادر شود.

المیادین از مسقط گزارش دادهاست که در جلسه امروز ایران و آمریکا قرار نیست بر سر جزئیات فنی پرونده هستهای گفت و گو شود.
به گزارش خبرآنلاین، المیادین به نقل از خبرنگار خود در مسقط نوشت: «مذاکرات امروز به عنوان مقدمهای برای دستیابی به یک نقشه راه، به مسائل کلی خواهد پرداخت و از جزئیات فنی پرونده هستهای فاصله خواهد داشت.»
بر اساس گزارش رسانهها احتمال دارد امروز بیانیهای مشترک میان تهران و واشنگتن در خصوص تعهد به ادامه مذاکرات و اجتناب از اقدام نظامی صادر شود.
با این حال جزئیات فنی و ابتکارهای هستهای در این جلسه مطرح نخواهد شد.

![عراقچی درباره احتمال برگزاری مذاکرات با آمریکا در نروژ: هنوز هیچ چیزی قطعی نشده/ من [میزبانی] هیچ کشوری را تایید نمیکنم](https://asrkhabar.com/wp-content/uploads/2025/08/2019662_893-220x150.jpg)




