آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی/ ترافیک سنگین در هراز و آزادراه‌های منتهی به تهران

جانشین پلیس راه فراجا از ترافیک سنگین در محور هراز، آزادراه‌های قزوین–کرج و ساوه–تهران و همچنین محور شهریار–تهران خبر داد.

به گزارش عصر خبر از مهر، سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه فراجا، با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور اظهار کرد: در حال حاضر ترافیک در محور هراز در مسیر رفت و برگشت و در محدوده‌های هراز و سه‌راهی چلاو سنگین گزارش شده است.

وی افزود: در آزادراه قزوین–کرج نیز ترافیک سنگین صبحگاهی در حدفاصل پایانه شهید کلانتری تا پل کلاک جریان دارد.

جانشین پلیس راه فراجا ادامه داد: محور شهریار–تهران نیز در اکثر مقاطع با ترافیک سنگین صبحگاهی مواجه است و رانندگان در این مسیر با کاهش سرعت و افزایش زمان سفر روبه‌رو هستند.

سرهنگ محبی همچنین از ترافیک سنگین در آزادراه ساوه–تهران خبر داد و گفت: در محدوده‌های دهشاد و احمدآباد مستوفی بار ترافیکی قابل توجهی مشاهده می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در سایر محورهای مواصلاتی کشور تردد روان برقرار است و رانندگان می‌توانند پیش از آغاز سفر، از آخرین وضعیت راه‌ها و محدودیت‌های احتمالی تردد مطلع شوند

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک