تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده اعلام کرد آمریکا و کشورهای خلیج فارس به‌طور مشترک پنج نهاد و ۱۶ فرد را که ادعا می‌شود با حزب‌الله لبنان مرتبط هستند، تحریم کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، وزارت خزانه‌داری آمریکا شامگاه سه‌شنبه در اقدامی خصمانه اعلام کرد: امروز، کشورهای عضو مرکز هدف‌گیری تأمین مالی تروریسم (TFTC) از تحریم‌های مشترکی خبر دادند که چندین مؤلفه کلیدی زیرساخت مالی حزب‌الله از جمله پنج نهاد و ۱۶ فرد را هدف قرار می‌دهد.

طبق گزارش العربیه، TFTC شامل ایالات متحده، بحرین، کویت، عمان، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی است.

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده ادعا کرد: این تحریم‌ها علیه سازمان‌های غیرانتفاعی وابسته به حزب‌الله، القرض الحسن (AQAH) و بیت‌المال، و همچنین رهبری ارشد آنها اعمال شده است و این سازمان ماهیت واقعی خود را پشت مجوزی که توسط وزارت کشور لبنان ارائه شده است، پنهان می‌کند.

این تحریم‌ها همچنین ابراهیم علی ضاهر، رئیس واحد مالی مرکزی حزب‌الله و عادل محمد منصور، مدیر اجرایی AQAH را هدف قرار می‌دهد.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک