تقدیر پزشکیان از عارف

رئیس‌جمهور امروز در جلسه هیات دولت از محمدرضا عارف برای مدیریت مناسب و شایسته برگزاری مراسم وداع و تشییع امام شهید تقدیر کرد.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان صبح امروز در جلسه هیات دولت با تاکید بر حفظ  انسجام ملی و وحدت با کشورهای اسلامی، گفت: حفظ وحدت در برگزاری مراسم‌هایی مثل وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب باید ملاک باشد و عملکرد ما به گونه‌ای باشد که وحدت زیر سوال نرود.

وی با تقدیر از عملکرد و زحمات  عارف در ریاست ستاد ملی وداع و تشییع امام شهید که با رعایت ایمنی و سلامت مردم و همچنین در شأن امام شهید انقلاب بود، افزود: امیدوارم با زحمات و تلاش‌هایی که در این ستاد انجام شد، همچنان شاهد خلق صحنه‌های پرشوری بوده و راه امام شهید خود را ادامه دهیم و با وحدت و انسجام مقابل قلدری و زورگویی دشمنان بایستیم.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک