نشست راهبردی بازنشستگان تهران و آتیه‌سازان حافظ؛ بیات: رضایتمندی خط قرمز ماست

علی‌اصغر بیات دبیر کانون عالی و رئیس کانون کارگران بازنشسته استان تهران، هدف از برگزاری این نشست‌ها را کاهش مشکلات و افزایش رضایتمندی از خدمات درمانی بیمه‌شدگان عنوان کرد و گفت: با توجه به تعداد بالای بازنشستگان در استان تهران، مسائل این حوزه نیازمند توجه ویژه‌تری از سوی مدیران آتیه‌سازان حافظ است.

نشست هم‌اندیشی دکتر ادیانی مدیرعامل، دکتر جباری رئیس هیات مدیره و معاونان شرکت بیمه آتیه‌سازان حافظ با مهندس علی‌اصغر بیات رئیس کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی استان تهران و اعضای هیات مدیره این کانون، با هدف بررسی مسائل بیمه تکمیلی بازنشستگان این استان برگزار شد.

به گزارش عصر خبر، علی‌اصغر بیات دبیر کانون عالی و رئیس کانون کارگران بازنشسته استان تهران، هدف از برگزاری این نشست‌ها را کاهش مشکلات و افزایش رضایتمندی از خدمات درمانی بیمه‌شدگان عنوان کرد و گفت: با توجه به تعداد بالای بازنشستگان در استان تهران، مسائل این حوزه نیازمند توجه ویژه‌تری از سوی مدیران آتیه‌سازان حافظ است.

وی با اشاره به سابقه ۱۳ ساله همکاری کانون‌های بازنشستگی با آتیه‌سازان حافظ افزود: در برخی موارد، تعاملات میان کانون‌ها و این شرکت می‌تواند حتی فراتر از مفاد قرارداد عمل کرده و به کاهش مشکلات کمک کند، چرا که هدف مشترک همه ما افزایش رضایتمندی بازنشستگان است.

در ادامه این نشست، آقایان عیوضی، احمدی پنجکی، حسینیان، ترکاشوند، دهقان‌کیا، روحبخش، راستگو، عابدی، برهانی، باقری، شهبازی و خرسند به بیان دیدگاه‌ها و طرح مسائل بازنشستگان در حوزه بیمه تکمیلی پرداختند.

همچنین دکتر جباری در سخنانی به تشریح دغدغه‌های مشترک کانون‌ها و شرکت آتیه‌سازان حافظ پرداخت و بر ضرورت تقویت همکاری‌ها تاکید کرد.

در بخش دیگری از این نشست، دکتر ادیانی مدیرعامل شرکت بیمه آتیه‌سازان حافظ، پاسخگویی کتبی مدیران این شرکت به کانون استان تهران را ضروری دانست و گفت: در صورت عدم دریافت پاسخ ، مسائل به‌صورت مستقیم به بنده منعکس شود.

 

وی همچنین در پاسخ به درخواست آقای دهقان کیا دهقان‌کیا، دستور داد از این پس پیامک‌های مربوط به پرداختی‌ها به بازنشستگان به‌صورت شفاف ارسال شود تا هر فرد بداند پرداخت انجام‌شده مربوط به کدام فاکتور است.

مدیرعامل آتیه‌سازان حافظ با تاکید بر اهمیت کیفیت خدمات درمانی خاطرنشان کرد: نظارت بر مراکز درمانی طرف قرارداد با جدیت بیشتری نسبت به گذشته دنبال خواهد شد.

نشست راهبردی بازنشستگان تهران و آتیه‌سازان حافظ؛ بیات: رضایتمندی خط قرمز ماست نشست راهبردی بازنشستگان تهران و آتیه‌سازان حافظ؛ بیات: رضایتمندی خط قرمز ماست نشست راهبردی بازنشستگان تهران و آتیه‌سازان حافظ؛ بیات: رضایتمندی خط قرمز ماست نشست راهبردی بازنشستگان تهران و آتیه‌سازان حافظ؛ بیات: رضایتمندی خط قرمز ماست

نشست راهبردی بازنشستگان تهران و آتیه‌سازان حافظ؛ بیات: رضایتمندی خط قرمز ماست نشست راهبردی بازنشستگان تهران و آتیه‌سازان حافظ؛ بیات: رضایتمندی خط قرمز ماست نشست راهبردی بازنشستگان تهران و آتیه‌سازان حافظ؛ بیات: رضایتمندی خط قرمز ماست

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک