رئیس سازمان برنامه و بودجه: قبل از اینکه تفاهم‌نامه در شعام مطرح شود، رهبری از تک تک افراد عضو به صورت مستقل خواستند که نظر خود را بگویند

حمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه در گفت‌وگویی تأکید کرد: قبل از اینکه تفاهم‌نامه در شعام مطرح شود، مقام معظم رهبری هم از شعام و هم از تک تک از افراد عضو شعام به صورت مستقل خواستند که نظر خود را درباره این موضوع بگویند. ایشان سوالاتی مطرح کردند که به اقناع وجدانی برسند تا اگر می‌خواهند تصمیم بگیرند، همه موارد را در نظر گرفته باشند.

پورمحمدی درباره چگونگی به تصویب رسیدن یادداشت تفاهم در شعام توضیح داد.

به گزارش انتخاب، حمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه در گفت‌وگویی تأکید کرد: قبل از اینکه تفاهم‌نامه در شعام مطرح شود، مقام معظم رهبری هم از شعام و هم از تک تک از افراد عضو شعام به صورت مستقل خواستند که نظر خود را درباره این موضوع بگویند. ایشان سوالاتی مطرح کردند که به اقناع وجدانی برسند تا اگر می‌خواهند تصمیم بگیرند، همه موارد را در نظر گرفته باشند.

وی افزود: شعام هم از نظر جمعی استدلال خود را تقدیم کرد، هم فردی. خود من ۱۵ صفحه مطلب در مقابل سوالات ایشان نوشتم.

او ادامه داد: پس از آن تفاهم‌نامه برای شورای عالی امنیت ملی توسط رهبر انقلاب فرستاده شد و ایشان گفتند اگر سه چهارم اعضا رای بدهند، من موافق هستم. ما آن‌جا بر اساس وظیفه ملی تصمیم‌گیری کردیم

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک