سهم ۷۹ درصدی تلگرام در انتخابات ایران
ما این تخلفات را به همراه مستندات به ستاد انتخابات وزارت کشور دادیم. بیشترین تخلف انتخاباتی فضای مجازی در استانهای خوزستان، بوشهر، کردستان و آذربایجان غربی بود و تهران هم در رتبه پنجم قرار داشت.
رییس پلیس فتای ناجا درباره اینکه بیشترین فعالیتهای انتخاباتی در کدام بخش از فضای مجازی انجام شد؟ گفت: ۷۹ درصد از کل فعالیتهای انتخاباتی در فضای مجازی در تلگرام انجام شد و مابقی شبکهها همچون فیسبوک، توئیتر و غیره نقش جدی نداشتند.
به گزارش عصرخبر، سردار کمال هادیانفر در نشست خبری كه در مقر مرکزی پلیس فتای ناجا برگزار شد، گفت: در سال جاری 69 هزار و 729 حمله هکری به کشور انجام شد که از این مقدار989 مورد به سایتهای دولتی و مابقی به سایتهای غیردولتی بوده است.
وی اضافه کرد: البته خوشبختانه در سال جاری هیچ خسارتی جدی از ناحیه هکرها به ما وارد نشده است.
هادیانفر همچنین با بیان اینکه 19 ففره حفره امنیتی در بانکها نیز شناسایی شد، افزود: هشت حفره برای بانکهای دولتی بود و 11 حفره نیز برای بانکهای خصوصی بوده که انتظار می رود بانکهای خصوصی توجه بیشتری به سرمایه گذاری در این زمینه داشته باشند.
رییس پلیس فتای ناجا همچنین به تشریح اقدامات پلیس فتا در ایام انتخابات پرداخت و گفت: پلیس فتا در چندین کارگروه عضویت داشت و در داخل فتا هم پنج کارگروه تخصصی داشتیم و از 11 سامانه برای رصد انتخابات استفاده کردیم و روزانه بیش از 33 هزار خبر رصد شد.
رییس پلیس فتای ناجا ادامه داد: در این مدت بیش از 1700 خبر امنیتی و انتظامی و 1200 خبر مرتبط به کاندیداها ثبت شد. همچنین 7780 پروفایل نامزدها را رصد کردیم و با 117 نفر از کسانی که دارای پنلهای تبلیغاتی و شبکههای مجازی بودند قبل از انتخابات جلسه گذاشتیم و موارد قانونی را به آنها تذکر دادیم و اکثرا هم عمل کردند.
وی از ثبت 460 تخلف انتخاباتی در فضای مجازی خبرداد و افزود: ما این تخلفات را به همراه مستندات به ستاد انتخابات وزارت کشور دادیم. بیشترین تخلف انتخاباتی فضای مجازی در استانهای خوزستان، بوشهر، کردستان و آذربایجان غربی بود و تهران هم در رتبه پنجم قرار داشت.
به گفته هادیانفر، نظارت پلیس در تمامی مراحل انتخابات از ثبت نام تا اعلام نتایج انتخابات وجود داشت.