افرادی که سالم کار می کنند نیز زیر سوال رفته اند
وی در تشریح جزییات نظرات خود در خصوص فیشهای نجومی گفت: این آقایان چهره دولت مردمی را مخدوش کرد زیرا بیش از 95 درصد دولتمردان حقوقهای متعارف دریافت می کنند و این عده ناچیز باعث شدند تا مردم گمان کنند که این دریافتی ها در بین تمامی مسوولان دولتی وجود دارد.بنابراین افرادی که سالم کار می کنند نیز زیر سوال رفته اند.
عصر خبر: عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با ابراز تاسف شدید از پرداخت حقوق های نجومی به برخی مدیران گفت: متاسفانه این پرداختها ناشی از دو مساله بوده که یکی ضعف قانونی و دوم زیاده خواهی برخی آقایان است.
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در گفت و گو با خبرنگار آستان با اشاره به ریشه های تخلفاتی که در دولتها به وجود می آید گفت: اگر فردی به صورت آشکار از بیت المال برداشت کند یا باید بهانه قانونی داشته باشد یا کاری خلاف قانون انجام دهد که در هر دوصورت تخلف است و نظام جمهوری اسلامی در قبال این تخلفات سکوت نمی کند.
وی با ابراز تاسف از اینکه برخی مسولان بیش از جایگاه و مسوولیتی که داشته اند، با عناوین گوناگون از بیت المال برداشت کرده اند گفت: این ها گمان می کردند که می توانند این رفتار را ادامه بدهند، اما یک باره نظام را معضلی به نام فیش های حقوقی نجومی رو به رو کردند.
نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی حقوقهای نجومی را از چند بعد قابل بررسی دانست و گفت: این دریافتی ها از یک سو برای دولت، از سوی دیگر برای نظام اسلامی و از سوی دیگر در بین مردم تاثیرات منفی برجای گذاشته است.
وی در تشریح جزییات نظرات خود در خصوص فیشهای نجومی گفت: این آقایان چهره دولت مردمی را مخدوش کرد زیرا بیش از 95 درصد دولتمردان حقوقهای متعارف دریافت می کنند و این عده ناچیز باعث شدند تا مردم گمان کنند که این دریافتی ها در بین تمامی مسوولان دولتی وجود دارد.بنابراین افرادی که سالم کار می کنند نیز زیر سوال رفته اند.
جعفرزاده نکته دوم را تبعات این دریافتی ها برای نظام دانست و گفت: ما در یک نظام اسلامی هستیم که سرآمد آن افرادی همچون علی(ع) هستند که برای حمایت از بیت المال بر کف دست برادر نابینای خود آتش می گذارد. در چنین شرایطی این سوال پیش می آید که چگونه عده ای می توانند دریافتی های کلان از نظام اسلامی داشته باشند و مجازات نشوند؟
وی نکته سوم را تاثیرات این دریافتی های بالا در جریحه دار کردن احساسات مردم توصیف کرد و گفت: چگونه است که یک کارگر شریف و زحمت کش باید پس از تحمل مشقتهای فراوان 900 هزار تومان دریافتی داشته باشد و یک مدیر 50 میلیون تومان بگیرد و حتی در برخی از موارد مبالغ بیشتری نیز که تا 500 میلیون تومان مشاهده شده، اتفاق بیفتد. این دریافتی ها شکاف طبقاتی شدیدی در جامعه ایجاد می کند که بدترین تبعات آن بدبینی جامعه به مدیران و مسوولان است.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه بخش چهارم مباحث خود را به تضاد بین مدیران اختصاص داد و گفت: از سوی دیگر تصور کنید که دو مدیر با یک مدرک تحصیلی و یک جایگاه در دستگاه اداری خدمت کنند اما یکی هفت میلیون تومان بگیرد و دیگری 70 میلیون تومان دریافتی داشته باشد. در این صورت انگیزه ای برای آن مدیری که کمتر دریافت می کند، باقی می ماند و بدتر اینکه وسوسه برداشتهای زیاد در دل مدیران ایجاد می شود که خطرناک است.
وی با تاکید بر اینکه دولت به خوبی در موضوع حقوق های نجومی وارد شده است افزود: دیدیم که رییس جمهور دستور اکید دادند و معاون اول ایشان نیز گزارشی تهیه کرد. از سوی دیگر افرادی که بیشترین حاشیه را داشتند به سرعت از کار برکنار شدند و این روند ادامه دارد.
جعفرزاده با تاکید بر اینکه مجلس شورای اسلامی نیز بررسی های لازم را انجام داد گفت: گزارش مرکز پژوهشهای مجلس تهیه شده و در صحن علنی خوانده شد و رییس مجلس نیز کمیسیون اصل 90 را مامور بررسی کرده است. بنابر این به زودی تکلیف این پرداختی ها روشن می شود و مردم نباید نگران باشند.
وی از مردم خواست تا صبور باشند و گفت: متاسفانه فضای بدی در جامعه ایجاد شده که به هیچ وجه درست نیست. بنابر این مردم باید صبور باشند تا ببینند که دولت، مجلس و دستگاه قضایی با این دریافتی ها برخورد خواهد کرد و شخص رییس جمهور آقای روحانی حساسیت لازم را در این زمینه به خرج داده است.