عابدینی:شاید برنده مزایده سوم شویم
مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس گفت: مدارک لازم و ابهامبرانگیز را از سازمان خصوصیسازی تحویل گرفتیم و در صورت رفع ابهام برنده مزایده سوم شرکت استیلآذین است.
عصرخبر به نقل از فارس: امیر عابدینی در مورد جلسه با پوری حسینی در سازمان خصوصی سازی گفت: امروز به اتفاق حسین هدایتی به نزد پوری حسینی رئیس سازمان خصوصی سازی رفتیم و مدارکی که باعث شده بود شرکت استیل آذین برنده مزایده نشود را ایشان به ما تحویل دادند.
وی ادامه داد: با توجه به این مدارک فردا به بانک مرکزی خواهیم رفت تا ابهام ها برطرف شود. به گفته رئیس محترم سازمان خصوصی سازی در صورتی که ابهام ها را برطرف کنیم برنده مزایده سوم خواهیم شد و شرکت استیل آذین مزایده پرسپولیس را برده است اما اگر نتوانیم ابهام ها را برطرف کنیم ما در مزایده چهارم شرکت خواهیم کرد.
![پزشکیان: حاکمیت باید کسانی را ببیند که دیده نمیشوند/ به هر شکلی که شده نباید بگذاریم مردم در معیشت خود با مشکلی مواجه شوند؛ افرادی که معیشت مناسبی ندارند، بیشتر در خطر [از دست دادن] سلامتی خود قرار دارند/ سال گذشته، بالاجبار برق و گاز تولید کنندگان با قطعیهایی مواجه شد؛ باید کاری کنیم که سوخت و انرژی در اختیار سیستم خدمات عمومی قرار بگیرد](https://asrkhabar.com/wp-content/uploads/2025/03/IMG_5313-390x220.jpeg)
