اعلام جزئیات و نحوه دریافت تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی برای بازنشستگان تامین اجتماعی

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی از اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به 300 هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر این سازمان در سال 1404خبر داد.

به گزارش عصر خبر، قائم موهبتی گفت: ثبت‌نام از مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی در سال جاری جهت اعطای تسهیلات، از چند روز گذشته آغاز شده است.

وی افزود: با توجه به حمایت و تاکیدات مدیرعامل محترم سازمان، سقف وام بازنشستگان تأمین اجتماعی از 30 میلون تومان سال گذشته به 50 میلیون تومان در سال 1404 افزایش پیدا کرد و نرخ کارمزد تسهیلات اعطایی نیز 4 درصد سالانه است.

موهبتی افزود: بازنشستگان و مسستمری‌بگیران محترمی که متقاضی بهره‌مندی از این تسهیلات هستند می‌توانند صرفاً باید با مراجعه حضوری به کانون‌های بازنشستگی استان‌‎ها و شهرهای محل سکونت خود اقدام نمایند. (اطلاعات کانون ها از نشانی سایت کانون عالی به نشانی http://kanoone-ali.ir قابل مطالعه است) .

وی در توضیح شرایط دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه توسط مستمری‌بگیران گفت: دریافت حقوق مستمری از طریق بانک رفاه کارگران، عدم استفاده از تسهیلات مشابه در سنوات قبل، نداشتن چک برگشتی و بدهی معوق به سیستم بانکی کشور از شروط دریافت تسهیلات است و کسر اقساط نیز به صورت ماهانه و از محل حقوق بازنشستگان خواهد بود.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک