تصمیم مهم دولت درباره کولبری و ته‌لنجی

معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با اشاره به ماده ۶ مصوبه هیئت وزیران در خصوص مبادلات مرزی گفت: موضوع ساماندهی کولبری و ته‌لنجی به دلیل ایراداتی دوباره به کمیسیون اقتصادی برگشته و تا ۲ هفته آینده مصوب می‌شود.

عبدالکریم حسین‌زاده شامگاه پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان بانه با اشاره به جنگ 12 روزه اسرائیل علیه ایران افزود: امیدواریم خطای صهیون‌ها تکرار نشود و روندهای توسعه در این سرزمین سرعت بیشتر گیرد.

به گزارش ایرنا، وی اظهار داشت: آقای پزشکیان دستور دادند که تمام شرکت‌های بزرگی که در هر استان فعالیت می‌کنند باید حساب‌هایشان در همان استان باشد باید این مهم نهادینه شود که مالیات بر ارزش‌افزوده در همان استان هزینه شود.حسین‌زاده اضافه کرد: مسئولیت اجتماعی شرکت‌های بزرگ می‌طلبد که به روند توسعه پایدار و متوازن در استان‌ها کمک کنند که رئیس‌جمهور تأکید کرد مسئولیت اجتماعی شرکت برای جبران وضعیت ناهنجار کیفیت فضاهای و کمبود فضاهای آموزشی کمک کنند.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک