پیام دکتر رنجبران مدیرعامل شرکت آتیه‌سازان حافظ به مناسبت بزرگداشت روز معلم

به مناسبت دوازدهم اردیبهشت‌ماه، روز بزرگداشت مقام معلم، دکتر حسین رنجبران، مدیرعامل شرکت آتیه‌سازان حافظ، با انتشار پیامی، این روز به تمامی معلمان و بازنشستگان فرهنگی تبریک گفت.

به گزارش عصر خبر، در این پیام آمده است :

به نام خداوند بخشنده مهربان 

دوازدهم اردیبهشت‌ماه، روز پاسداشت مقام معلم، یادآور رسالت سترگ انسان‌هایی است که با صبر و دانایی ،عمر شریف خود را در مسیر تعالی و پرورش فرزندان ایران‌زمین صرف کرده اند، این روز را به همه معلمان گران‌قدر، به ویژه بازنشستگان معزز فرهنگی که سرمایه‌های ماندگار آموزش و پرورش کشورمان هستند، صمیمانه تبریک عرض می نمایم . 

 مایه افتخار شرکت آتیه سازان حافظ است که طی سالیان متمادی در فصل‌های مختلف زندگی فرهنگیان معزز در کنار این جامعه شریف می باشد، این همکاری بیش از ۲۰ ساله با کانون های بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش ، تحت عنوان ارائه خدمات بیمه تکمیلی درمان و اکنون در قالب بیمه درمانی اکمل ادامه دارد. 

 بی‌تردید، آنچه امروز توفیق تداوم خدمت‌رسانی به جامعه فرهنگیان را برای این شرکت بزرگ فراهم ساخته، سرمایه والای اعتماد و همراهی شما عزیزان است . 

 شرکت آتیه‌سازان حافظ نیز با اتکاء به همین پیوند دیرین و اعتماد ارزشمند، عزم خویش را استوار تر از همیشه می‌سازد تا در مسیر صیانت از آرامش و سلامت شما وارثان چراغ دانش، متعهد بماند و ما بر این باوریم که خدمت به معلمان و فرهنگیان بازنشسته، خدمت به تعالی انسان است. 

عمرتان با برکت و سرشار از سلامت و آرامش باد.

پاینده و مانا باشید.

 دکتر حسین رنجبران 

مدیرعامل شرکت آتیه سازان حافظ

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک