معاون هماهنگ‌کننده کل سپاه: سناریوی مقابله با دشمن در جنگ رمضان با سرلشکر پاکپور بود

سردار پاکپور فرماندهی خستگی‌ناپذیر، پرتلاش، مردمدار، دلسوز و جدی بودند و در برابر دشمن نیز هیچ‌گونه انعطافی نداشتند.

معاون هماهنگ‌کننده کل سپاه با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی شهید سرلشکر سپهبد محمد پاکپور گفت: آنچه در جنگ ۴۰ روزه رمضان رقم خورد، حاصل ماه‌ها تلاش شبانه‌روزی ایشان در طراحی سناریوهای مقابله با دشمن و آماده‌سازی نیروهای سپاه بود.
به گزارش ایسنا، سردار سید حجت‌الله قریشی در حاشیه مراسم بزرگداشت شهید سردار سپهبد محمد پاکپور اظهار کرد: آشنایی من با سردار پاکپور به پیش از جنگ ۳۳ روزه لبنان و رژیم صهیونیستی بازمی‌گردد. از همان زمان با ایشان آشنا شدیم و در ماه‌های اخیر نیز افتخار داشتیم در ستاد فرمانده کل سپاه در خدمت ایشان باشیم.
وی ادامه داد: سردار پاکپور فرماندهی خستگی‌ناپذیر، پرتلاش، مردمدار، دلسوز و جدی بودند و در برابر دشمن نیز هیچ‌گونه انعطافی نداشتند.

معاون هماهنگ‌کننده کل سپاه تصریح کرد: به اعتقاد من، آنچه در جنگ ۴۰ روزه رمضان اتفاق افتاد، نتیجه تلاش‌های ۸ تا ۹ ماهه و شبانه‌روزی ایشان در طراحی سناریوهای مقابله با عملیات دشمن و ایجاد آمادگی در نیروهای سپاه برای مقابله با تهدیدات آمریکایی و صهیونیستی علیه کشور بود.
قریشی با اشاره به نگاه شهید پاکپور به امنیت مردم‌پایه بیان کرد: ایشان اعتقاد ویژه‌ای به امنیت مردم‌پایه داشتند و همه امور را متکی به مردم می‌دانستند. همچنین اهمیت زیادی برای تقویت یگان‌های مردم‌پایه قائل بودند و بسیاری از طراحی‌ها و برنامه‌ریزی‌های ایشان نیز بر مبنای به‌کارگیری مردم در یگان‌های رزم نیروهای مختلف سپاه انجام می‌شد.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک