انصارالله اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد

جنبش انصارالله یمن و مرکز هماهنگی عملیات انسانی در صنعا با تکذیب گزارش‌های منتشر شده درباره برنامه‌ریزی برای دریافت عوارض از کشتی‌ها، بر رایگان بودن تردد از تنگه راهبردی باب‌المندب تاکید کردند.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از شبکه المیادین، مرکز هماهنگی عملیات انسانی در صنعا اعلام کرد که تردد و عبور و مرور از تنگه راهبردی باب‌المندب همچنان رایگان است.

به روایت ایرنا؛ این مرکز همچنین برنامه‌ریزی برای اعمال عوارض بر کشتی‌های عبوری از تنگه باب‌المندب را تکذیب کرد.

این بیانیه همزمان با آن صورت می گیرد که خبرگزاری رویترز نیز اعلام کرد که جنبش انصارالله برنامه‌ریزی برای وضع هرگونه عوارض بر کشتی‌های عبوری از تنگه باب‌المندب را نفی و تکذیب کرده است.

یمن پیش تر در پاسخ به محاصره فرودگاه صنعا توسط عربستان و در چارچوب اصل محاصره در برابر محاصره، محاصره دریایی علیه ریاض را اعلام کرد.

عضویت در تلگرام عصر خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک