ملت ایران و محور مقاومت در مقابل زورگویان ساکت نخواهند نشست
ایلام-فرمانده سپاه ناحیه دهلران گفت: ملت ایران و محور مقاومت در مقابل زورگویان ساکت نخواهند نشست.
به گزارش مهر، علی آبدونی ظهر یکشنبه در اجتماع بزرگ عزاداران بخش دشت عباس دهلران به مناسبت شهادت شهید سلیمانی اظهار داشت: ملت ایران و محور مقاومت در مقابل زورگویان ساکت نخواهند نشست، جبهه مقاومت بیش از پیش قویتر خواهد شد و خروش مردم ایران زنگ خطر انتقامی سخت را برای دشمنان به صدا در آورده است.
وی تصریح کرد: آمریکا با ترور سپهبد سلیمانی و ابوالمهدی المهندس کار احمقانهای کرد و تاوان سختی در انتظار آنهاست.
وی افزود: ایران اسلامی همچون ید واحد است و نظام مقدس جمهوری اسلامی با سربلندی این برهه حساس را پشت سر خواهد گذاشت.
فرمانده سپاه دهلران عنوان کرد: دشمنان این روزها بیشتر از هرزمان دیگر شاهد وحدت و همدلی و انسجام ملت ایران و آزاد یخواهان جهان هستند.
اجرای شعر و نوحه خوانی و سینه زنی از دیگر برنامههای گرامیداشت شهادت سپهبد سلیمانی در بخش دشت عباس بود.
![واکنش ظریف به درخواست برخی برای تغییر دکترین هستهای ایران: برداشت من این است که رهبری از زمان صدور فتوای [حرام بودن سلاح هسته ای] و حتی پیش از آن، علاوه بر نگاه فقهی، از نظر راهبردی هم همین دیدگاه را داشتهاند](https://asrkhabar.com/wp-content/uploads/2024/10/IMG_0411-390x220.jpeg)
