آخرین وضعیت تردد در جاده‌های مواصلاتی کشور/ تردد روان در جاده چالوس و هراز

جانشین پلیس راه راهور فراجا از تردد روان در تمامی محورهای شمالی کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر هیچ‌گونه گره ترافیکی در مسیرهای منتهی به شمال مشاهده نمی‌شود، اما رانندگان در برخی محورهای استان اردبیل با بارش باران مواجه هستند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ سیاوش محبی با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی راه‌های کشور، اظهار کرد: در حال حاضر تردد در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، محور قدیم تهران ـ بومهن، آزادراه تهران ـ پردیس، آزادراه تهران ـ شمال و همچنین آزادراه قزوین ـ رشت در مسیر رفت و برگشت به صورت روان جریان دارد.

وی افزود: بر اساس گزارش‌های دریافتی از مراکز کنترل ترافیک، محورهای شمالی کشور در حال حاضر فاقد هرگونه مداخلات جوی بوده و شرایط تردد در این مسیرها عادی است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به وضعیت جوی برخی استان‌ها، گفت: در برخی از محورهای استان اردبیل بارش باران گزارش شده است و رانندگان باید با رعایت سرعت مطمئنه، افزایش فاصله طولی و توجه بیشتر به جلو، سفر ایمنی را تجربه کنند.

سرهنگ محبی همچنین درباره محورهای مسدود کشور، اظهار کرد: محور پاتاوه ـ دهدشت به عنوان یکی از محورهای غیرشریانی همچنان مسدود است و امکان تردد در این مسیر وجود ندارد.

وی از رانندگان خواست پیش از آغاز سفر، آخرین وضعیت راه‌ها را از طریق سامانه‌های اطلاع‌رسانی پلیس راه و مرکز مدیریت راه‌های کشور دنبال کرده و در طول مسیر قوانین و مقررات رانندگی را به طور کامل رعایت کنند.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک