شلیک اخطار به عمان!
وزیر امور خارجه ایران روز شنبه سفری چندساعته به مسقط داشت. سفری که به گفته سخنگوی وزارت خارجه، به منظور گفتگو درباره مدیریت تنگه هرمز میان دو کشور ساحلی انجام شد، هیئتهای کارشناسی در آن حاضر بودند و قطریها هم در نشست مشارکت داشتند. ساعتی بعد از بازگشت عراقچی بود که این حملات رخ داد.

بندر دقم در ساحل دریای عرب و اهدافی در استان مسندم در ساحل تنگه هرمز مورد حمله قرار گرفتند. ایران به صورت رسمی اعلام کرد که حمله بندر دقم در پاسخ به استفاده نیروی دریایی آمریکا از این تأسیسات بوده، اما این موضوع که حمله به استان مسندم هم از سوی ایران انجام شده، مورد تأیید قرار نگرفته است.
به گزارش فرارو، عمان در میان تمام کشورهای جنوب خلیج فارس که میزبان پایگاههای آمریکایی هستند، در جریان دو جنگ ۱۲ روزه و ۴۰ روزه کمترین آسیب را دیده بود. اما این بار ساعاتی بعد از پایان سفر عباس عراقچی به این کشور، مورد حمله قرار گرفت.
